Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció


Esteu aquí: Inici Regidoria de PC

Regidoria de PC

On som
Av. de Tortosa, 2 (edifici Mercolleida 1a planta) 25005 Lleida Horari d'atenció ciutadana: de 10.00 a 14.00h. De dilluns a divendres.
Contacte
Tel. 973 700 453 a/e: participacio@paeria.cat
Què trobareu en aquest lloc web
En quest lloc web trobareu informació de quins són els canals i espais des d’on poder fer efectiu el vostre dret a informar-vos i a participar en la presa de les decisions que tinguin a veure amb el devenir de la ciutat de Lleida i els seus barris. També aquí, com en el portal associat "Lleida Participa", trobareu notícies, documents temàtics, dades relatives a les línies d'actuació i projectes municipals, informació sobre serveis comunitaris, tràmits, etcètera. Aquest web, per tant, té la decidida voluntat de contribuir a la generació de sinèrgies de cooperació entre les persones i associacions que conformen la xarxa cívica del nostre municipi.
La regidora de Participació i lluita contra la corrupció.
Elena Ferre Toldrà. Dades personals i professionals. Nascuda a Lleida. 2012-2016: Grau en Dret per la Universitat de Lleida. Treball Final de Grau: L'absència de regulació en l'àmbit del reconeixement i la protecció dels drets a la identitat sexual i expressió de gènere dels menors d'edat a Catalunya. Estudi comparat i proposta legal. 2017-2018: Màster en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat (Agent d'Igualtat) per la Universitat de Lleida. Treball Final de Màster: La Filiació i la Gestació per Subrogació. Assessora Legal / Dret Públic – DIPUTACIÓ DE BARCELONA (Pràctiques): Descripció: Assessora jurídica en el Servei de Gestió de la Formació de la Diputació de Barcelona. Funcions: Redacció i tramitació de resolucions administratives: decrets i dictàmens. Gestió pressupostària i gestió de la contractació. Període: Gener 2016 – Juny 2016. Assessora Legal / Dret Privat - NOVA ADMINISTRACIÓ PROPERTY MANAGEMENT, S.L. Descripció: Assessora legal en despatx d'advocats i administració de finques. Funcions: Administració de la propietat privada. Assessorament jurídic, fiscal, comptable, financer i laboral a empreses i particulars. Període: Octubre 2016 – Febrer 2017. Assessora Legal Júnior / Dret Privat i Públic – EDORTEAM SOFT, S.L. Descripció: Consultora, assessora legal i coordinadora del Departament Legal. Funcions: Assessorament jurídic i gestió de tota l'adequació a les obligacions de la LOPD GDD 3/2018 i del RGPD 679/2016 (UE). Confecció de programes de Compliance Penal. Assessorament en la prevenció del blanqueig de capitals. Assessorament legal en E-COMMERCE, email màrqueting i obligacions derivades de la LSSI-CE 34/2002. Període: Gener 2017 – Maig 2019.

Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453
a|e:participacio@paeria.cat

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció de l'Ajuntament de Lleida.