Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció


Esteu aquí: Inici Acció comunitaria Processos Participatius

Processos Participatius

Per a la revisió del Reglament de Participació Ciutadana
L'Ajuntament de Lleida va aprovar a 2006 un Reglament de Participació Ciutadana que ha permès desenvolupar múltiples figures participatives fins a l'actualitat, deu anys més tard, es planteja el repte de revisar-lo i millorar-lo. La metodologia del procés preveia que, amb el consens de les persones, entitats, i altres moviments socials, que participarien en tallers sectorials, Consells de Zona, el Congrés de la Convivència, o mitjançant aportacions fetes electrònicament, fos possible adaptar, millorar, complementar i innovar el Reglament actual. Aquest procés, a 2018, no es va poder tancar per manca de consens entre els grups municipals.
File Per a la reforma del Parc de les Basses
La Paeria va impulsar una primera fase tècnica coordinada pel Col·legi d'Arquitectes en la qual hi van treballar un grup de 56 tècnics de la Paeria i d'altres organismes i empreses de la ciutat i una segona fase dissenyada pels serveis tècnics de la Regidoria de Participació Ciutadana.
File Què vols per al teu barri? (Camp d'Esports)
Es tractava de conèixer la percepció que tenien els veïns de la zona quant a les seves necessitats presents i futures en matèria de millores urbanístiques i/o equipaments multifuncionals per a usos de caràcter social, cultural, esportiu i de lleure.
File Per a la modificació de l'Ordenaça del Paisatge Urbà

Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453
a|e:participacio@paeria.cat

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció de l'Ajuntament de Lleida.