Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció


Esteu aquí: Inici Notícies HORTS MUNICIPALS DE RUFEA PER A LES ENTITATS SOCIALS

HORTS MUNICIPALS DE RUFEA PER A LES ENTITATS SOCIALS

Horts Municipals de Rufea és un projecte que facilita l’accés dels ciutadans i ciutadanes a un espai amb parcel·les d’horts, situat a la Partida de Rufea. L’objectiu és que tots els seus usuaris puguin gaudir dels beneficis que comporta el fet de cultivar un hort, atès que com és conegut, l’activitat agrària pot esdevenir una eina de millora del benestar personal: ofereix nombrosos beneficis com la millora de l’estat físic, de la salut, de les relacions socials, de la dieta...

Els Horts Municipals de Rufea s’orienten a famílies, però també a entitats socials que vulguin desenvolupar-hi un projecte d’agricultura, per tal de que l’hort esdevingui una eina de treball amb els seu usuaris. En el cas de les entitats socials interessades en impulsar projectes d’agricultura, l’Ajuntament de Lleida ha aprovat -a 2021- que aquestes estiguin exemptes del pagament de la taxa anual que dóna dret a la utilització dels Horts de Rufea.

Les entitats que estiguin interessades en iniciar un projecte d’hort social a Rufea, poden posar-se en contacte amb fundacio21@paeria.cat o al 973700455, on les hi aclariran qualsevol dubte del funcionament dels horts i, si cal, les acompanyaran a fer-hi una visita.

Més informació.

Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453
a|e:participacio@paeria.cat

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció de l'Ajuntament de Lleida.